BOOTCAMP 28 dagar - 8mars 2021 

En livsstilsförändring

En livsstilsförändring på bara 28 dagar

 

100% online - Inga träffar, inga tider att passa. Alla utmaningar görs med bara din egen kropp så inga redskap eller gymkort krävs.

För att delta gör du enligt följande:

Det finns 2 olika sett

1.Betal med swish till 1230690024

Kostnad 995kr

 

ELLER

2.Billmate är en betallösning där du betalar via faktura inom 30dagar efter du anmält dig. Du får fakturan via mail och betaler sen in till det bankgiro som står på fakturan

Klicka på länken:https://api.billmate.se/16873/47e

 

När du anmält dig skicka PM till Hälsogurun eller Martin Baggio Bach för att läggas till i den hemliga gruppen.

https://www.facebook.com/groups/28dagarbootcampnuelleraldrig

Nästa BC startar 8 mars 2021 - sista anmälan måste göras innan 6 mars kl 20.00. Detta för att ansluta till den hemliga gruppen på Facebook och göra alla de förberedelser som krävs för att skapa en bra plan inför starten.

28 dagar bootcamp startades 2015 och har sedan dess växt till något riktigt stort.  

 

Snart har över 4500 personer genomgått de utmaningar och kostscheman som det innebär att göra en bootcamp. Du kan börja från botten eller nå ditt slutmål. 

 

Alla följer samma upplägg.

 

- 14000 steg

- 4 olika kostschema (vi anpassar kosten för veganer och vegetarianer) Vi tar även hänsyn till allergier så som mjölkprotein, gluten och laktosintolerans.

- 1 ny utmaning varje dag 

 

Upplägget är 100% online och sker i en hemlig grupp på Facebook så ingen annan deltagarna kan ta del av det som skrivs och görs. För din integritet är viktig för oss. Så du kan bo vart du vill i hela världen, eller jobba på resande fot. 

 

Du får gärna fortsätta träna det du redan tränar men du måste följa upplägget för att jag ska kunna ta ansvar för ditt resultat.

Resultatet är att du blir starkare, piggare, friskare och orka mer - den positiva bieffekten av att du mår bra är viktnedgång, minskad midjemått och sänkt vilopuls

 

Jag låter bilderna tala sitt eget språk

FÖLJ MIG PÅ SOCIALA MEDIER

  • Vit Edin Ikon
  • Facebook Clean

Powered by Digital Start | www.digitalstart.se

Hälsogurun Martin Bach AB

556870-8001

ADRESS

Ängsnyckelvägen 14, 231 31  Trelleborg