OM HÄLSOGURUN

I över 10år har Hälsogurun Martin Bach tillhört de främsta personliga tränarna i Sverige. 2013 till 2016, alltså 4 år i rad nominerad som en av de 20 bästa i hela landet av Fitnessfestivalen. Med meriter så som fystränare för FC Rosengårds lag i allsvenskan, PT och coach till elitidrottare i fotboll, ishockey, innebandy, segling, golf, cykling och judo har han en bred förståelse för kroppens uppbyggnad och hur de bör tränas för att utvecklas optimalt.

 

Kombinerat med sin PT-roll är han även Hälsopedagog och med dessa 2 kompetenser har han sista 5åren hjälpt företag att utveckla sin friskvårdsfilosofi både genom konkreta föreläsningar t.ex. ”Vad krävs det för att jobba på kontor?”. Men även utbildningar i det strategiska arbetet som handlar om att ta fram en nutidsanalys och att skapa den grund som företaget vill stå på för at friskvårdsbidraget ska bli den investering i personalen som skapar friska och högpresterande individer som når upp till sin fulla potential.

 

Exempel på företag som Hälsogurun hjälpt är: Cloetta, Bredband2, Skånemejerier, JayWay, Mobenga, Webstep, Invici, Setterwalls, Fordonsdata, HEMAB.